Zuidwijs Startfeest!

Op zaterdag 9 september vindt het Zuidwijs Startfeest plaats op Basisschool Het Epos. Het startfeest is een gratis evenement voor kinderen uit groep 1 tot en met groep 4 (broertjes en zusjes uit een andere groep mogen ook komen). Tussen 12.00 en 16.00 zijn er allerlei activiteiten, zoals koken, sporten, theater, kunst, yoga, spelletjes én er is een springkussen. Om het helemaal af te maken is er ook popcorn en limonade.

Meld je aan bij de aanmeldkraam tijdens het evenement en krijg een strippenkaart vol activiteiten.
Let op: Kinderen kunnen niet zonder begeleiding komen.

Over Zuidwijs

Zuidwijs is een plek waar gratis, leuke en leerzame activiteiten worden aangeboden in het weekend. Zuidwijs is voor kinderen van groep 1 t/m 4, die in Zuidwijk naar de basisschool gaan. Kinderen kunnen hun talenten ontdekken, andere kinderen uit de wijk ontmoeten en werken aan het vergroten van hun zelfvertrouwen. Het aanbod sluit aan op de behoeften van kinderen, is uitdagend en verdeeld in de pijlers: cultuur, educatie, techniek en sport.

De komende jaren zal Zuidwijs blijven groeien en zullen we gratis activiteiten organiseren voor kinderen van de 4 basisscholen uit de wijk. Dit zijn de basisscholen Christophoor, Steven Stemerding, De Toermalijn en Het Epos.