Kom jij werken bij Het Epos?

Bij Basisschool Het Epos zijn er regelmatig interessante vacatures. Wil jij werken bij een unieke basisschool en een organisatie die nog volop in ontwikkeling is? Wil jij meebouwen aan het best mogelijke onderwijs? Dat kan!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s voor onze onderwijsteams. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op! Dit kan via sollicitatie@eposonderwijs.nl. Hier kun je ook terecht met vragen.

Liever eerst nog kennismaken en meer te weten komen over hoe het is om te werken op Het Epos? Meld je dan aan voor onze (online) kennismakingsbijeenkomst op donderdag 16 mei 2024 van 16.15 uur tot 17.15 uur door te mailen naar sollicitatie@eposonderwijs.nl. Je kan zowel online als fysiek deelnemen aan onze kennismakingsbijeenkomst.

Over Het Epos

Om je een beter beeld te geven van wie wij zijn, wat wij doen en belangrijk vinden, kun je onderstaande video bekijken.

Epos Onderwijs Rotterdam is een unieke onderwijsorganisatie. Met een maatschappelijke doelstelling, en gefinancierd vanuit particuliere middelen hebben we een droom: we willen het best mogelijke onderwijs bieden aan kinderen die dit het hardst nodig hebben. Wij geloven dat kinderen met de juiste ondersteuning nog veel meer kunnen bereiken. Momenteel verwezenlijken wij onze doelstelling met basisschool Het Epos in Rotterdam Zuidwijk en met ons weekend programma Zuidwijs. We hebben sinds 2020 de deuren geopend en zijn als organisatie dus nog volop in ontwikkeling. Inmiddels verzorgen wij onderwijs aan groep 1, 2, 3 en 4.