Kom jij werken bij Het Epos?

Bij Basisschool Het Epos zijn er regelmatig interessante vacatures. Wil jij werken bij een unieke basisschool en een organisatie die nog volop in ontwikkeling is? Wil jij meebouwen aan het best mogelijke onderwijs? Dat kan!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s voor onze onderwijsteams. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op! Dit kan via sollicitatie@eposonderwijs.nl. Hier kun je ook terecht met vragen.

Wil je graag kennismaken? Op donderdag 14 maart van 16.15 tot 17.15 organiseren wij een (online) bijeenkomst. Je krijgt een inkijkje in hoe wij werken, wat wij belangrijk vinden en je krijgt de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Aanmelden kan via sollicitatie@eposonderwijs.nl.

Over Het Epos

Om je een beter beeld te geven van wie wij zijn, wat wij doen en belangrijk vinden, kun je onderstaande video bekijken.

Epos Onderwijs Rotterdam is een unieke onderwijsorganisatie. Met een maatschappelijke doelstelling, en gefinancierd vanuit particuliere middelen hebben we een droom: we willen het best mogelijke onderwijs bieden aan kinderen die dit het hardst nodig hebben. Wij geloven dat kinderen met de juiste ondersteuning nog veel meer kunnen bereiken. Momenteel verwezenlijken wij onze doelstelling met basisschool Het Epos in Rotterdam Zuidwijk en met ons weekend programma Zuidwijs. We hebben sinds 2020 de deuren geopend en zijn als organisatie dus nog volop in ontwikkeling. Inmiddels verzorgen wij onderwijs aan groep 1, 2, 3 en 4.

Wat bieden wij?

Wij bieden de unieke mogelijkheid om met ons te bouwen aan een bijzondere school. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, zoals onder meer:

  • Een goed salaris;
  • Een dienstverband van 0,6 – 1 FTE;
  • 43 vakantie- en feestdagen bij een fulltime dienstverband;
  • Veel ruimte voor zelfontplooiing: op de dagen dat de kinderen vrij zijn en het team werkt, ontwikkelen we gezamenlijk het onderwijs en doen we aan professionalisering en teambuilding;
  • Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband;
  • Uitgebreide trainingsmogelijkheden, coaching en intervisie;
  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling middels een pensioenverzekering;
  • De beschikking over een zakelijke laptop en mobiele telefoon met abonnement die je ook privé mag gebruiken;
  • Een leuk, warm en gedreven team.

Dit is de vacature waar je ongemerkt al lang op zat te wachten. Solliciteer!

Je herkent jezelf in de vacature en wil graag onderdeel worden van ons team. Reageer dan uiterlijk 17 maart door je CV en motivatiebrief te sturen naar sollicitatie@eposonderwijs.nl. Het sollicitatieproces bestaat uit twee rondes, waaronder het geven van een proefles. We zorgen ervoor dat je deze eerder leuk dan spannend vindt.

Voor vragen kan je contact opnemen met Hoofd Bedrijfsvoering Danielle Jacobs via 010-7402400 of sollicitatie@eposonderwijs.nl.