Vrijwilliger worden

Basisschool Het Epos zoekt enthousiaste vrijwilligers voor verschillende werkzaamheden! Wil je graag een bijdrage leveren aan onze school en onderdeel worden van onze gemeenschap? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Wie zoeken wij?

Wij zijn onder andere op zoek naar vrijwilligers in de schoolbibliotheek, assistenten voor naschoolse activiteiten (dagelijks tussen 16.00-17.00) en klusjesmannen of klusjesvrouwen. We gaan graag met jou in gesprek over welke werkzaamheden aansluiten op jouw interesses en talenten, en wat mogelijk is voor jouw beschikbaarheid.

Wat bieden wij?

Als vrijwilliger word je onderdeel van ons team, waar we dagelijks samenwerken aan het best mogelijke onderwijs voor onze leerlingen. Verder bieden wij:
• een fijne werkomgeving met gezellige collega’s;
• jaarlijks gezellige activiteiten met het team;
• een reiskostenvergoeding indien OV-kosten worden gemaakt;
• werktijden – en dagen in overleg en op basis van beschikbaarheid;
• vergoeding van de benodigde VOG.

Is dit iets voor jou?

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan op Het Epos? Dan gaan we graag met je in gesprek over waaraan u een bijdrage zou willen leveren. Stuur je CV en een begeleidende brief, waarin je kort aangeeft wie je bent, waarom je geïnteresseerd bent en wat je graag zou willen doen, op naar Yvonne Lopes (Coördinator Zorg & Ouders) via ylopes@eposonderwijs.nl. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Yvonne Lopes via ylopes@eposonderwijs.nl of 010-7402400.