Medewerker bedrijfsvoering (0,8 - 1 fte)

Stichting Epos Onderwijs Rotterdam is een unieke onderwijsstichting, die het best mogelijke onderwijs wil bieden aan kinderen die dit het meest nodig hebben. We zijn bezig met het ontwikkelen van aanbod voor de jongsten (0-4) in de wijk. We hebben ruimte voor een medewerker bedrijfsvoering, die gaat helpen bij het regelen van facilitaire zaken, HR en financiën voor dit programma.

 

Als medewerker bedrijfsvoering bij Epos Onderwijs Rotterdam:

 • Ben je samen met het team van de afdeling bedrijfsvoering verantwoordelijk voor de uitvoering van de gehele financiële administratie van de organisatie, zoals het boeken van facturen en declaraties en het klaarzetten van betalingen.
 • Ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie en de uitvoering van alle HR-processen binnen de organisatie. Zo zorg je bv. dat de personeelsdossiers op orde zijn, dat de verzuimregistratie tijdig plaatsvindt, heb je contact met sollicitanten en plan je HR-gesprekken in.
 • Ben je mede verantwoordelijk voor het regelen van de facilitaire zaken, zoals bijvoorbeeld het inrichten van het pand, contact met de ICT helpdesk of het coördineren van reparaties.
 • Ondersteun je bij het uitvoeren en opzetten van het AVG beleid en overige interne projecten.
 • Werk je mee aan het opbouwen van de gehele organisatie, die nog volop in ontwikkeling is en de komende jaren nog flink gaat groeien.

In de eerste periode dat je bij ons start, werk je grotendeels van je tijd mee met het opzetten en inrichten van een nieuw organisatieonderdeel in een tijdelijk projectteam. Denk hierbij aan de werving en selectie van nieuwe teamleden, het facilitair op orde brengen van de locatie als het inrichten van organisatieprocessen onder leiding van een projectleider. Zodra dat project is gerealiseerd ga je aan de slag met organisatie brede werkzaamheden zoals hierboven beschreven.

Hoe kan een dag als medewerker bedrijfsvoering op Het Epos eruit zien?

8.30 Je neemt deel aan de wekelijkse teamvergadering. Je hoort waar de rest van het team mee bezig is en geeft een korte update over de belangrijkste zaken waar je mee bezig bent.
9.00 Deze ochtend heb je tijd voor de financiële administratie. Je werkt de facturen bij en zet betalingen klaar.
11:00 Je overlegt met de receptie over de status van de lopende facilitaire zaken.
12.00 Je luncht samen met je collega’s in de teamruimte en praat gezellig bij.
12.30 Vanmiddag nodig je sollicitanten uit, zorg je dat personeelsdossiers op orde zijn en werk je diverse personeelsoverzichten bij.
16.00 Je hebt werkoverleg met het Hoofd Bedrijfsvoering waarbij jullie bekijken welke actiepunten er nog open staan van het AVG jaarplan.

Wie past bij ons?

Als onze nieuwe collega:

 • beschik je over een relevant HBO diploma in een administratieve of HR richting;
 • heb je ervaring met het voeren van boekhouding en werken met boekhoudprogramma’s is een pre, bij voorkeur met AFAS;
 • heb je minimaal een drie jaar ervaring in een relevante administratieve functie, dat hoeft zeker niet binnen de onderwijssector te zijn. Ervaring met personeelsadministratie is gewenst;
 • ben je cijfermatig sterk, analytisch, zorgvuldig en accuraat;
 • ben je organisatorisch sterk, pro-actief en communicatief vaardig;
 • kan je zelfstandig projecten oppakken, weet je de juiste personen te betrekken en voel je eigenaarschap over de werkzaamheden;
 • heb je een hart voor goed onderwijs en vind je kansengelijkheid een belangrijk onderwerp;
 • ben je flexibel ingesteld, stressbestending en je begrijpt dat werken in een nieuwe organisatie dynamisch is en vindt het leuk om hierin proactief te zijn;
 • daarnaast kunnen we samen goed lachen.

Wie zijn wij?

Epos Onderwijs Rotterdam is een unieke onderwijsorganisatie. Met een maatschappelijke doelstelling en gefinancierd vanuit particuliere middelen hebben we een droom: we willen het best mogelijk onderwijs bieden aan kinderen die dit het hardst nodig hebben. Wij geloven dat kinderen met de juiste ondersteuning nog veel meer kunnen bereiken.
Momenteel verwezenlijken wij onze doelstelling met basisschool Het Epos en ons weekendprogramma Zuidwijs. We hebben sinds 2020 de deuren geopend en zijn als organisatie dus nog volop in ontwikkeling. Meer informatie over onze activiteiten vind je op onze websites: www.het-epos.nl en www.zuidwijs.nl.

Wat bieden wij?

Wij bieden de unieke mogelijkheid om met ons te bouwen aan een bijzondere onderwijsorganisatie. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, zoals onder meer:

 • een goed salaris;
 • een dienstverband van 0,8 – 1 FTE;
 • 43 vakantie- en feestdagen bij een fulltime dienstverband;
 • veel ruimte voor zelfontplooiing, coaching en intervisie, en met speciale teamweken doen we aan professionalisering en teambuilding;
 • een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband;
 • reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling middels een pensioenverzekering;
 • de beschikking over een zakelijke laptop en mobiele telefoon met abonnement die je ook privé kunt gebruiken;
 • een leuk, warm en gedreven team.

Dit is de vacature waar je ongemerkt al lang op zat te wachten. Solliciteer!

Je herkent jezelf in de vacature en wil graag onderdeel worden van ons team. Reageer dan uiterlijk 25 februari 2024 door je CV en motivatiebrief te sturen naar sollicitatie@eposonderwijs.nl. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. Voor vragen kan contact opgenomen worden met hoofd bedrijfsvoering Danielle Jacobs via sollicitatie@eposonderwijs.nl of 010- 740 2400.