Moniek Moberts

Leerkracht groep 1

Hallo!

Mijn naam is Moniek, ik ben 31 jaar oud en ben geboren in Brabant. Sinds 2010 woon ik in Rotterdam en geef ik hier ook les. De afgelopen jaren heb ik vooral met kleuters gewerkt. Vanaf dit jaar gaat u mij op basisschool Het Epos zien: ik ben namelijk een van de leerkrachten!

Samen leren

Ik ben leerkracht geworden omdat ik het belangrijk vind om een ander iets te leren. Ik vind het leuk om les te geven aan kleuters omdat ze enthousiast en leergierig zijn. Tijdens mijn les zorg ik voor een rustige, gezellige sfeer in de klas. Ik vind het belangrijk om de kinderen goed te leren kennen en een goede band met ze op te bouwen.

Hobby’s

Ik hou van koken, sporten en lezen. Dit doe ik ook graag samen met de kinderen uit de klas. Ik lees graag voor, en in de klas bak ik wel eens samen met de kinderen appeltaarten!

Ik vind het een mooie uitdaging om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van deze nieuwe school en heb heel veel zin om les te gaan geven. Hopelijk zie ik de kinderen uit Zuidwijk samen met u snel terug in onze klas!