Edith

Teamteacher groep 1/2

Ik ben Edith. Mijn naam past goed bij mij. Ik strijd voor dingen die ik waardeer en doe mijn best om kennis en ervaring door te geven aan volgende generaties. Het geeft me voldoening om samen met anderen te leren. Zo’n 3,5 jaar geleden ben ik vanuit het oosten van het land naar Rotterdam verhuisd samen met mijn man en onze kat. We hebben samen 4 volwassen kinderen waar ik veel van houd.

Het onderwijs

Ik werk al lang in het onderwijs. Ik heb vele jaren met plezier lesgegeven aan kinderen van verschillende leeftijd. Het is mijn lust en mijn leven. Ook heb ik voor het bestuur van een onderwijsorganisatie gewerkt. Mijn hart voor de Rotterdamse kinderen is groot. Ik wil graag mijn actieve bijdrage leveren om hen te helpen zich te ontwikkelen tot gemotiveerde, actieve en standvastige jongeren. Jongeren die een bijdrage leveren aan de maatschappij van de toekomst. Ik ben ervan overtuigd dat kinderen met goed onderwijs veel kunnen bereiken. Ik hoop daarom op het Epos iets toe te kunnen voegen!

Naast mijn werk

Ik ben geen stilzitter. Ik werk graag, bezig met vernieuwing en verandering. Ik bezoek graag een museum en kijk af en toe een leuke serie op TV, maar ik bak ook graag een taart. Ik houd van de natuur, van dieren en verscheidenheid. Ik ga regelmatig de stad in, een terrasje pakken, mensen kijken en voer graag een goed gesprek. Ik hou van een warme en harmonieuze sfeer, maar ook van een stevig stuk muziek thuis, of bij een concert.