Claudia

Medewerker Ouderbetrokkenheid

Mijn naam is Claudia en ik ben medewerker ouderbetrokkenheid op het Epos. In 2011 ben ik begonnen als pedagogisch medewerker, op een kinderopvang in Rotterdam. Daarna in 2018 heb ik de overstap gedaan als sociaal peuterleidster. Hier heb ik 5 jaar ervaring opgedaan met de functie ouderbetrokkenheid en het jonge kind. Ik kijk ernaar uit om mijn team en ouder zo ver mogelijk te ondersteunen.

Zelf ben ik moeder van twee kinderen (jongen en een meisje) van 9 jaar. Ik ben geboren in Portugal (Setúbal) en getogen op Rotterdam-Zuid. Ik geniet ervan om met mijn gezin een stuk te wandelen of uitjes te maken. Daarnaast ben ik echt een familie mens en ben ik vaak te vinden bij mijn familie.

Binnen het onderdeel Ouders onderhoud ik als medeweker ouderbetrokkenheid het contact met u als ouder en oudersteun ik u op diverse vlakken. Samen met mijn collega Yvonne ben ik het aanspreekpunt voor vragen. Daarnaast verzorgen wij onder andere workshops en ouderbijeenkomsten. Mijn streven in om samen te werken aan de ontwikkeling van uw kind.