Nieuwe ouders

Als school gaan wij met u als ouder een partnerschap aan. Samen zijn we verantwoordelijk voor het onderwijs van uw kind.

Nieuwe ouders

We willen op Het Epos graag samen leren. Leerkrachten, leerlingen en u als ouder werken samen aan de ontwikkeling van uw kind.

We staan open voor uw vragen, zoals bijvoorbeeld over de schoolprestaties. We informeren u over de groei van uw kind en vragen om met ons mee te denken in het leerproces. We horen het graag van u als er iets aan de hand is met uw kind. Uw vragen kunt u stellen aan de leerkrachten. Als de leerkrachten uw vraag niet kunnen beantwoorden, zullen zij u doorverwijzen naar de juiste persoon.

Wat verwachten we van u als ouder

Het Epos heeft hoge verwachtingen van u als ouder. We vinden het belangrijk dat u betrokken bent bij de school. Ouders spelen een belangrijke rol bij de schoolprestaties van kinderen. We nemen u als ouder daarom serieus. We vinden het belangrijk om een goede relatie met elkaar te hebben.

We verwachten u regelmatig te zien op school. Andersom komen de leerkrachten ook graag bij u op bezoek. Wij nodigen u uit om onderdeel te zijn van de gemeenschap. U kunt op verschillende manieren een bijdrage leveren, bijvoorbeeld door uzelf in te zetten als vrijwilliger bij schoolreisjes of activiteiten buiten de klas.

We vinden het belangrijk om goede afspraken te maken over wat we van elkaar kunnen verwachten. Daarom sluiten we, wanneer uw kind bij ons op school start, graag een ouder-school contract af. Hierin spreken we met elkaar af wat we van elkaar kunnen verwachten.

 

 

Ouderconsulent

De Coördinator Zorg & Ouders is samen met de medewerker uderbetrokkenheid en de teamteachers het eerste aanspreekpunt voor ouders. Onze coördinator Zorg & Ouders is Yvonne. Zij helpt u graag met al uw vragen. U kunt contact met haar opnemen via onderstaande knop.

nicole-honeywill-sincerely-media-E3I2zjwGudM-unsplash