Naschoolse activiteiten

Op onze school is er alle ruimte om talenten te ontdekken én te ontwikkelen. Zo krijgen de kinderen les in filosofie en techniek. En iedere dag zijn er na de les allerlei extra activiteiten voor de kinderen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan verschillende sporten, muziek, yoga en acteren. Met deze extra, leuke mogelijkheden die we dagelijks aan de kinderen aanbieden, kunnen zij zich maximaal ontwikkelen samen met hun leeftijdsgenoten.

Alle lessen staan onder de leiding van ervaren docenten. Vaak zijn dit collega’s van verschillende initiatieven uit Rotterdam en omgeving. Ook onze eigen leerkrachten zijn betrokken bij de naschoolse activiteiten.

Aanbod in blokken
Het aanbod van de activiteiten is door het hele schooljaar verdeeld in verschillende blokken. Voor de kinderen uit groep 1,2 en 3 worden er activiteiten aangeboden van 16.00-17.00 uur en voor de kinderen uit groep 3 zijn er ook activiteiten van 17.00-18.00 uur. Wij vinden het belangrijk de kinderen alle mogelijkheden krijgen zich te ontwikkelen.  Daarom betalen wij de kosten voor deelname aan de naschoolse activiteiten.  We vinden het ook van belang dat de ouders/verzorgers net als ons de naschoolse activiteiten echt een warm hart toedragen. Is een kind aangemeld? Dan rekenen we er ook op dat het deelneemt aan de activiteiten.