Even voorstellen: Kimberley

Ouderconsulent / oudercontactpersoon van Het Epos

Kimberly, stel jezelf voor!

Hallo! Mijn naam is Kimberley en ik ben 31 jaar. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Rotterdam. Ik ben werkzaam als ouderconsulent bij Het Epos.

Kimberley_resize

Wat doet een ouderconsulent?

Een ouderconsulent is het aanspreekpunt voor vragen die ouders niet met de leerkrachten bespreken. Ik sta in eerste instantie klaar voor ouders en organiseer activiteiten voor hen. Ook bieden we in samenwerking met andere organisaties voorlichtingen en cursussen aan.

Waarom heb je voor deze school gekozen?

Het Epos is een nieuwe school met veel mogelijkheden voor zowel leerlingen als voor ouders. Ik werkte voorheen als pedagogisch beleidsmedewerker binnen de kinderopvang. Daar vond ik het altijd fijn om met ouders te werken. Ik ben bij Het Epos gaan werken omdat ik het heel bijzonder vind om vanaf de start van een nieuwe school betrokken te zijn.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik ben een grote liefhebber van muziek. Ik luister er graag naar en ik bezoek regelmatig concerten. Naast mijn liefde voor muziek, sta ik heel graag in de keuken. Toen ik 13 jaar oud was maakte ik voor het eerst bami en vanaf dat moment is mijn passie voor koken gaan groeien. Ik vind verschillende gerechten leuk om te maken. Van Hollandse pot tot diverse pastagerechten. De variatie tussen de verschillende keukens vind ik juist leuk. Zo leer ik ook steeds meer over andere culturen.

Hoe kunnen ouders je bereiken?

Ik vind het altijd leuk om ouders te spreken. Zij kunnen mij bellen via ons algemene nummer 010 – 740 2400 of mailen naar info@eposonderwijs.nl. Hopelijk tot snel!