Inloopmiddagen

Wij beantwoorden iedere dinsdagmiddag uw vragen in het Huis van de Wijk

De laatste inloopmiddag vindt op 25 februari plaats in het Huis van de Wijk! Kom langs om uw vragen te stellen. Mocht u deze dinsdag niet langs kunnen komen, kunt u via info@eposonderwijs.nl of 010 – 740 2400 een afspraak maken voor een ander moment.

 

Tot het einde van februari 2020 kunt u ons iedere dinsdagmiddag vinden van 13.00 tot 16.00 in de woonkamer van het Huis van de Wijk ‘Het Middelpunt’. Op dezelfde plek als waar de bibliotheek zit, aan de Slinge 250.

Eerder communiceerden we ook dat we eens in de drie weken op donderdagavond in het Huis van de Wijk aanwezig zouden zijn. Deze avonden zijn helaas komen te vervallen.

 

 

Waarom in het Huis van de Wijk ‘Het Middelpunt’

In de komende maanden wordt het schoolgebouw nog neergezet aan de Harkulo 31. Helaas kunnen we u daar op dit moment nog niet ontvangen.

Als u om welke reden dan ook niet in staat bent om op dinsdagmiddag naar het Huis van de Wijk te komen, dan komen wij graag naar u toe. Neemt u dan contact met ons op via info@eposonderwijs.nl of 010 – 740 2400.

 

 

U vindt het Huis van de Wijk naast de metrohalte Slinge. Op het kaartje hierboven wordt de locatie van het Huis van de Wijk aangegeven met een rode stip.