Gevelkunstwerk: Insturen ontwerp

Basisschool Het Epos en Droom en Daad zoeken Rotterdamse kunstenaars voor het maken van een permanent gevelkunstwerk voor het nieuwe schoolgebouw in Zuidwijk, Rotterdam. 

Kunstenaars die in Rotterdam wonen of werken kunnen een ontwerp insturen. We ontvangen graag het schetsontwerp (maximaal 2 A4), je portfolio (maximaal 6 A4), een beschrijving van je relatie met Zuidwijk (maximaal 1/2 A4), en een omschrijving van je bijdrage aan de Kunstweken op Het Epos (maximaal 1/2 A4).

In het formulier hieronder kun je jouw ontwerp insturen.

Voor vragen kun je mailen naar kunst@eposonderwijs.nl

Naam
Adres
Woonplaats
E-mailadres
Telefoon/mobiele nummer
Titel van kunstwerk
Voeg een schetsontwerp toe en een schriftelijke toelichting van 1. het concept en 2. de vorm (beeld, omvang, positionering op gevel(s) en materiaalkeuze) (maximaal 2 A4).
Max. bestandsgrootte: 12 MB.
Portfolio: beschrijving van jouw kunstenaarspraktijk, relevant werk en ervaring. Je mag kiezen of je het tekstveld gebruikt of een document upload (maximaal 6 A4)
Max. bestandsgrootte: 12 MB.
Wat is jouw relatie met Zuidwijk? Beschrijf dat hieronder. Je mag kiezen of je het tekstveld gebruikt of een document upload (maximaal 1/2 A4).
Max. bestandsgrootte: 12 MB.
Beschrijf hoe jij wilt bijdragen aan de Kunstweken op Het Epos hieronder. Je mag kiezen of je het tekstveld gebruikt of een document upload (maximaal 1/2 A4).
Max. bestandsgrootte: 12 MB.
Overige opmerkingen

Een ingediend voorstel en daarbij verstrekte gegevens worden maximaal één jaar bewaard. Basisgegevens en een samenvatting kunnen langer worden bewaard voor archiefdoeleinden.