Even voorstellen:
Rahime en Tülay

Receptiemedewerkers op Het Epos

Tülay (rechts op de foto), stel jezelf voor!

Ik ben Tülay Canatar, getrouwd en ik heb een dochter (18) en een zoon (14). Ik ben geboren in Crooswijk Rotterdam, en toen ik 4 jaar was zijn we verhuisd naar Zuidwijk. Ik ben opgegroeid in deze gezellige wijk en ga hier nooit meer weg!

 

Receptie

Wat is er zo leuk aan deze wijk?

Het is mijn thuis. Als klein meisje ging ik altijd naar speeltuin jeugdveld en naar buurthuis de Larenkamp (De Phoenix). Daar hadden ze dan elke woensdag een knutselmiddag en op vrijdagavond ging ik naar de kinderdisco. Helaas is de Larenkamp een paar jaar geleden gesloopt. Sinds een paar jaar hebben we ook de avondvierdaagse in de wijk. Dit is ook erg leuk om aan mee te doen. Er worden veel leuke activiteiten in de wijk georganiseerd door het team van Thuis Op Straat.

Rahime (links op de foto), jij woont net als Tülay ook in Zuidwijk. Vertel eens wat meer over jezelf!

Dat klopt, ik woon al 16 jaar in Zuidwijk, met veel plezier. Ik woon hier met mijn man en samen hebben wij een zoon. In mijn vrije tijd kook ik heel graag en luister ik graag naar muziek.

Jullie vervullen samen de rol van receptiemedewerker binnen het Epos. Wat doen jullie zoal?

Wij vinden het erg leuk om al vanaf de start van de school deel uit te maken van dit enthousiaste team. Dagelijks heten wij onze bezoekers welkom bij binnenkomst en proberen we ouders en andere gasten te helpen met het verstrekken van informatie. Daarnaast zijn we een helpende hand waar nodig, van het kopiëren van lessen voor de leerkrachten tot het plakken van pleisters op de knietjes van de kinderen.

Vanwege het coronavirus kunnen we op dit moment helaas geen gasten zonder afspraak binnen laten. Als u vragen heeft kunt u wel altijd telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer van de school: 010-7402400. Wij beantwoorden al uw vragen graag!