Epos viert heldenverjaardag

Kinderen als hun superheld

Twee jaar na de opening vierden wij op 30 maart onze verjaardag. Met de coronabeperkingen achter ons, werd het een echt heldenfeest met alle kinderen, ouders en personeel.

Dé afsluiting van het feest vormde de vertolking van het Epos-lied. Verkleed als hun superheld gaven onze jonge superhelden een hartverwarmend optreden. Na een dag vol spelletjes, een theatervoorstelling en een super gezellige borrel met de heerlijkste zelfgemaakte lekkernijen, maakte het optreden de verjaardag helemaal af.

 

20220330_171405

Toekomst in nieuw gebouw
Nu de slingers zijn opgeruimd kijken we nog even terug én vooruit. Naar de start met 6 kinderen midden in het coronatijdperk. Op pad langs een leerzame, spannende weg, vol uitdagingen. En nu met meer dan 40 jonge helden aan boord. Na groep 1/2 starten we na de zomervakantie met groep 3. En dromen we verder en werken samen aan een mooie toekomst. Met over een paar jaar de verhuizing naar een nieuw gebouw. Over de groei naar een volwaardige school met 8 groepen en bijna 300 leerlingen. Dat alles doen we samen met en voor Zuidwijk.

Weekendschool
In het verlengde van onze naschoolse activiteiten zijn we samen met andere scholen in de wijk nu ook volop bezig met de opzet van een weekendaanbod. Hierbij is het de bedoeling dat op zaterdag de jongste kinderen kunnen genieten van een aanbod van sport, spel en cultuur.