Disclaimer

Versie 2024 – deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Website

De informatie op www.het-epos.nl komt tot stand onder verantwoordelijkheid van Stichting Epos Onderwijs Rotterdam. EOR besteedt uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van www.het-epos.nl. Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Stichting Epos Onderwijs Rotterdam behoudt het recht om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen, zonder u daarvan op de hoogte te stellen.

Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Stichting Epos Onderwijs Rotterdam kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op www.het-epos.nl. Stichting Epos Onderwijs Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites (van derden) waarnaar wij op onze website verwijzen of voor de inhoud van websites die verwijzen naar deze website.

Copyright

Stichting Epos Onderwijs Rotterdam behoudt het auteursrecht van de informatie op de website van Basisschool Het Epos, inclusief beeldmerken, logo’s en fotomateriaal. Kopiëren, verspreiden, openbaar gemaakt worden en elk ander gebruik van deze materialen op de site is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming van Stichting Epos Onderwijs Rotterdam. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan mits geciteerd met bronvermelding.